Hymen hirek
Oznam o sobáši riaditeľa meštianskej školy v Sátoraljaújhely Edmunda Kertésza s Ilonou Hahn z obce Uszód (dnes Maďarsko) 23. októbra 1906. ** Úradník panstva Majláthovcov v Pribeníku Gabriel Hankus sa 21. októbra 1906 zosobášil s Maticou Ormosz obce Bercel (dnes Maďarsko)