Orvos változás
Oznam o tom, že chirurg verejnej nemocnice Zemplínskej župy v Sátoraljaújhely (nemonica sv. Alžbety) Eugen Natonek bol zástupcom riaditeľa len počas obdobia, kedy bol lekár MUDr. Leopold Guttmannn vzdialený. Súdobo ho menovali za štátneho lekára v Beregszászi (dnes Berehovo, Ukrajina)