Az idei állatdijazások Sztropkón és Gálszécsen
Správa o tom, že prebehlo ohodnocovanie zvierat rožného statku v októbri 1910. Poďakovanie patrí hlavnému slúžnemu Stropkova Tomášovi Malonyay, ďalej Alexandrovi Nemesovi ako aj richtárovi Sečoviec Samuelovi Kovácsovi