Tanügyi kinevezések
Správa o tom, že stredoškolský profesor vyššej obchodnej školy v Humennom Viliam Müller bol preložený do obce Nagybecskerek (dnes Zrenjanin, Srbsko) a pomocný učiteľ meštianskej školy Jozef Katzer z Banskej Bystrice bol preložený na jeho miesto na vyššiu obchodnú školu v Humennom