Nyugdijazás és kinevezés
Správa o tom, že kráľovský radca, riaditeľ finančnej správy v Sátoraljaújhely Štefan (István) Valló bol penzionovaný po 43 rokoch služby. Na jeho miesto bol menovaný jeho zástupca Tomáš Nagy