Halálozás
Správa o smrti statkára, diplomovaného lekárnika Františka Pauliczky Palocsay-ho. Menovaný pôsobil aj ako člen zákonodarnej komisie Zemplínskej župy. Zomrel 20. janára 1917. Pohreb v Kráľovskom Chlmci 22. januára 1917