A kassai püspök kitüntetése Dr. Fischer-Colbrie Ágoston kassai megyéspüspök valóságos belső titkos tanácsos lett - (gk.)
Správa o tom, že košický biskup bol vyznamenaný od kráľa titulom "vnútorný tajný radca"