Felmentett jegyző
Správa o tom, že verejný notár obce Veľké Trakany - Jozef Vámos, bol v celej miere oslobodený spod obžaloby do ktorej sa dostal následkom toho, že mal veľa práce a nestihal vypisovať všetky údaje a tak bola jeho práca zneužitá