Adomány
Správa o tom, že Ernest Dókus daroval na účet ľudovej vývarovne v Sátoraljaújhely 100 korún. Redakcia novín kam peniaze došli predisponovala ich predsednícke spolku vývarovne grófke Ernőné Széchényi-Wolkenstein