Zemplénmegye januárban a közigazgatási bizottság ülése - febr. 14.
Informácia o zasadaní zákonodarnej komisie Zemplínskej župy 12. februára 1917 v Sátoraljaújhely. Oslava vyznamenaných. Ernest Dókus člen komisie pozdravil vyznamenaných o. i. aj grófa Alexandra Andrášiho a grófa Jozefa Majlátha. Prerokovali personálne zmeny : slúžny, Dr. Štefan Pauliczky bol pridelený do Michaloviec za hlavného slúžneho, Dr. Dezider Osváth bol pridelený do slúžnovského úradu Medzibodrožia so sídlom v Kráľovskom Chlmci. O. i. gróf Alexander Andráši požiadal o pomoc pri vrátení ľudovej školy v Humennom do pôvodného stavu (využívala sa počas vojny ako epidemiologická nemocnica)