Kürthy báró a kereskedők érdekeiért rendelet az élelmiszer árusitásról
Správa o tom, že barón Lajos Kürthy(predseda zásobovania s potravinami) vydal nariadenie ohľadom toho kto môže čo predávať. Text nariadenia