Halálozás
Správa o tom, že Július Hrehuss, vedúci panstva Andreja Hadika-Barkóczyho, riaditeľ mukačevskej sporiteľne zomrel 30. marca 1917 a pohreb sa uskutočnil v Mukačeve (dnes Ukrajina) 1. apríla 1917