Megvesztegetés vádja alól felmentett községi biró
Správa o tom, že richtár obce Brekov Juraj Stofej bol oslobodený spod obžaloby. Jeho záujmy hájil právnik Dr. Albert Székely a žalobcom bol Dezider Olchváry