Hirdetmény - Mailáth, József 1858-1940
Konkurz na uvoľnené miesto inšpektora pri spoločnosti na reguláciu vôd rieky Tisy v Medzibodroží [A Bodrogközi Tiszaszabályozó Társulat] ktorú vedie gróf Jozef Majláth z Pribeníka. datované v pribeníku 28.04.1917, termín odovzdania prihlášok do 25. mája 1917 na adresu spolku