Csizfürdő Gömör megye - Fürdőigazgatóság
Inzerát ponúka služby kúpeľov Číž. Doporučuje ho pre deti. Liečia sa tu nervové choroby, žalúdočné choroby, pôsobí proti kornateniu tepien. Na požiadanie riaditeľstvo pošle prospekty kúpeľov