Szobránczi győgyfürdő - A Szobránczi fürdőigazgatóság
Inzerát o otvorení kúpeľnej sezóny kúpeľov Sobrance. Ponúkajú možnosť dopravy od železničnej stanice Michalovce, alebo Užhorod povozom priamo do kúpeľov od 1.06.1917