Igázságügyi kinevezés
Správa o menovaní súdnych notárov: Bruno Goralszky (justičný praktikant) - menovaný ku okresnému kráľovskému súdu v Michalovciach** Dr. Ľudovít Vass (justičný praktikant) - menovaný ku okresnému súdu v Topoľčanoch