Hadikölcsön jegyzések
Pochvala pre grófa Alexandra Hoyosa, ktorý kúpil vojnové pôžičky v sume 50 tisíc korún. ** Hlavný lekár zemplínskej nemocnice Edmund Nyomárkay upísal na tento cieľ 10 tisíc korún