Akadályozunk meg a hadifoglyok rombolásait Dókus Gyula alispán felhivása
Výzva podžupana Zemplínskej župy ku továrňam a gazdom, ktorí zamestnávajú vojenských zajatcov, aby im zabránili všemožne ničeniu majetkov aj za cenu áreštovania tých ktorí nezabránia tomu