A mezőlaborczot felépitették a szabadkőmüvések
Článok prináša informáciu o tom, že po spustošení Zemplína vpádom Rusov o znovupostavenie sa prihlásili svojimi možnosťami rôzni jedinci aj spoločnosti. Uhorská slobodomurárska spoločnosť si do svojho záujmu dala práve Medzilaborce, kde postavili nové domy s veľkými oknami. prítomní boli stavitelia z hlavného mesta