Miklóssy püspök rezidenciája a kultuszminiszter kiküldetei Nyiregyházán
Článok prináša informáciu o. i. o tom, že sídlo hajdudorožského biskupa [patrili sem aj cirkevmé obce zo slovenskej časti Zemplína] bolo preložené do mestečka Nyiyrgyháza, kde bude postavené nové sídelné biskuptstvo. Práce okolo výstavby