Kinevezések és áthelyezések a hajdudorogi egyházmegyében
Článok prináša informáciu o tom, že hajdudorožský biskup Miklóssy preložil niektorých kňazov na iné pôsobenie a niektorých novomenoval: Ján Kozma zo Sárospataku bol opreložený do obce Péter? za riadneho kňaza, Štefan novokňaz bol menovaný do Sárosptaku, Pavol Sereghy do Nyirvasvár (dnes Maďarsko) za pomocného hajkdudorožského kňaza bol menovaný Mikuláš Bobonka