Népünnepély Gálszécsen
Správa o tom, že Dr. Vojtech Molnár vsadil na dobročinnosť a tak ako počas celej vojny aj akcia "ľudova veselica" usporiadana v Sečovciach 28. mája doniesla čistý zisk 2 tisíc korún, ktoré tamojší dobročinný ženský spolok rozdelí medzi chudobné deti an ošatenie