Miért köteles minden ember hadikölcsönt jegyezni ? - Az Auguszta Gyorssegély-Alap hadibiztositási sátoraljaújhelyi kirendeltsége
Inzerát expozitúry poisťovne rýchlej pomoci zo Sátoraljaújhely "Az Auguszta Gyorsegély" rozvádza dôvody na poistenie a predznačenie vojenskej pôžičky (VI. uhorská )