A tőketerbesi képviselőválasztás-
Informácia o tom, že 8. júla 1917 sa uskutoční predvolebný míting v Sečovciach a 9. júla 1917 v Sátoraljaújhely. Navrhovaný poslanec za Trebišov gróf Móric Esterházy dôjde do Sečoviec 8. júla a 9. júla bude mať predvolebý príhovor v Sátoraljaújhely, kde bude ubytovaný u hlavného slúžneho Alexandra Nemesa