A népkonyha javára
Správa o tom, že divadelný riaditeľ Oskar Fodor [hosťoval v sezóne 1916/1917 v Sátoraljaújhely a v Prešove] poslal 100 korún do redakcie novín, ktoré redakcia odstúpuila grófke Széchényi-Wolkenstein pre účely ľudovej vývarovne