A béke hadikölcsöne a vidéki eredmények
Úvodník prináša informácie o tom kto koľko predznačil z vojnových pôžičiek v Medzibodrožskej hospodárskej sporiteľni a úvernej pokladnici [A Bodrogközi Gazdák Takarékpénztára és Jelzálogintézete] a menoslovy a výška poplatku, ako aj menoslov tých ktorí požičky predplatili v sporiteľni Sárosptak