Pénzügyi kinevezés
Správa o menovaní finančného účtovníka zo Sátoraljaújhely Guida Matirkó do funkcie "finančný kontrolór". *** Ivana Boksána, kontrolného komisára z Michaloviec za vrchného kontrolného komisára