A sátoraljaújhelyi izr. Nőegylet-
Informácia o tom, že prebehla výročná schôdza menovaného spolku. Vyúčtovanie činnosti : - napr. 50-60 chudobným poskytol spolok dennú pomoc, vydržujú starobinec, starajú sa v akciách o ošatenie chudobných detí, udržujú ľudovú kuchyňu (vývarovňu)