Zemplénvármegye június hóban a közigazgatási bizottság ülése
Administratívna komisia Zemplínskej župy na svojom zasadaní riešila vojenské, poľnohospodárske aj personálne otázky. O. i. slúžny Ladislav Görgey bol preložený zo Sárospataku do Michaloviec, Dr. Ondrej Cseley zo Sečoviec do Sátoraljaújhely, Ondrej Fejér z Michaloviec do Sátoraljaújhely