Gortvay Aladár rekviráló biztos
Správa o tom, že minister poľnoshospodárstva menoval slúžneho Aladára Gortvayho za komisára krajinského úradu potravinárstva. Spolu s jeho vedúcim má prešetriť záležitosť zmiznutia obilia v župe Torontál [župa rozdelená po Trianone medzi Maďarsko, Srbsko a Rumunsko]. Poznámka, že je to vlastne vyznamenanie Gortvayho za jeho pôsobenie počas vojny