A Vörös Kereszt javára 1917-
Pokračovanie finančnej zvierky na podporu červeného kríža prostredníctvom novín "Zemplén". Zbierka sa začala v marci 1917 a na jej konte bolo súdobo vyčíslená čiastka 408, 28 haliera. Menoslov prispievateľov a výška ich finančného príspevku