A 65-ösök a zempléni falvakért
Náčelník 65- pešieho pluku Karol Möller usporiadal finančnú zbierku na znovupostavenie Zemplína. V rokoch 1914/1915 práve tento pluk bránil Zemplín pred vpádom Rusov. Text listu predsedu parlamentu, Karola Khuen- Hederváryho v ktorom vyjadruje súhlas so zbierkou. List datovaný v Budapešti 24. mája 1917