A közeljövő programmja a főispán programmmbeszéde és a vármegye üdvözlete - (l. a.)
Úvodník prináša podrobný referát zo slávnostnej inštalácie hlavného župana Zemplínskej župy grófa Juraja Széchényiho v Sátoraljaújhely 25. júla 1917. Texty prejavov jeho a úradníkov župy