Tuberkulózis ellen védekező egyesület alakulása az alispán felhivása - Löcherer, Lőrincz
Zakladanie spolku na ochranu pred tuberkulózou + text výzvy podžupana Húliusa Dókusa na podporu myšlienky stanovením členského