Haszonbérbeadó birtok - Fuchs, Ignácz
Inzerát v ktorom právnik, súdom vnútený správca Ignác Fuchs ponúka 2 km od Michaloviec tzv. "Bethlenpuszta" statok" [dnes Betlanovce, časť Michaloviec] t.j. 100 holdov zeme na dobu 3 rokov. Podmienky prenájmu. Bližšie údaje podá menovaný právnik