Az őszi megyei közgyűlések - (Dr. H.)
Úvodník sa venuje vnútropolitickej situácii v administratíve počas vojny kedy tlak na úradníkov stúpol ale ich ohodnotenie nie. Šetrenie formou personálnych otázok t.j. zrušenie postov podsudcu, a zástupcu prokurátora