A mi közegészségünk Dr. Chudovszky felszolása : aug. 11.
Verejné zdtravotníctvo v meste Sátoraljaújhely, hygienické pomery pre peších, pre trhy, pre domy a následne pre celé mesto z pera riaditeľa-vedúceho lekára nemocnice sv. Alžbety (župnej nemocnice) v Sátoraljaújhely