Az ügyvédi kamarábol
Správa o tom, že že advokát Kráľovského Chlmca Dr. Ľudovít Fried na základe odsťahovania sa z miesta bydliska bol následne vyšrtnutý z košickej advokátskej komory [článok neprináša informáciu kam sa odsťahovalstáva na dobádanie]