Adomány
Správa o tom, že Ružena Oláh doručila do redakcie novín Zemplén 42 korún ako finančnú zbierku výletnej spoločnosti v Humennom. Peniaze doručené predsedníčke dobročinného ženského spolku v Sátoraljaújhely grófke Ernőné Széchényi-Wolkenstein