Adomány
Správa o tom, že veterinárny inšpektor Anton Nagy urobil finančnú zbierku pre vojnové siroty a celú čiastku (80 korún) poslal do redakcie novín "Zemplén". Táto zbierka tvorí súdobo 1227,57 korún