Segitsünk imregieket gróf Széchényi György adománya
Správa o tom, že podžupan Zemplínskej župy Július Dókus organizuje finančnú zbierku na pomoc postihnutým požiarom v obci Brehov 27.07.1917, kedy boli vyčíslené škody nad 700 tisíc korún a z čoho len 50 tisíc sa vráti na poistení. Hlavný župan gróf Juraj Széchényi poslal 200 korún, hlavný slúžny Koloman Mattyasovszky 100 korún. Výzva na posielanie peňazí buď do redakcie novín "Zemplén" alebo priamo ku podžupanovi