Tüzesetek Nagymihályon
Správa o tom, že v auguste roku 1917 bol v Michalovciach dvakrát požiar. Jeden na priemyslenom podniku Sztárayho , kde začala horieť dielňa. Podarilo sa včas zahasiž požiar a tak zhorela len jedna budova. ***4.08.1917 oveľa väčší požiar v ulici Dionýza Andrášiho. Škoda tu bola vyčíslená nad 20 tisíc korún. Policajti podozrievajú ruských zajatcov, že podpálili šopu Jána Csincsára, odkiaľ sa začal šíriť požiar