A város parlamentjéből bucsu Szinei Merse Istvántól : gróf Széchényi üdvözlése : Farkas Andor székfoglalása
Správa o tom, že v rámci mesta Sátoraljaújhely prebehla rozlúčka s odchádzajúcim hlavným županom Zemplína a Oravy Štefanom Szinei Merse. Uvítanie grófa Juraja Széchényiho na post hlavného župana Zemplínskej župy, ako aj odovzdanie úradu mešťanostovi Sátoraljaújhely Ondrejovi Farkasovi