Zemplénvármegye július hóban a közigazgatási bizottság ülése
Referát z 1. zasadania administratívnej komisie Zemplína od nástupu grófa Juraja Széchényiho. Pozdravné uvítania. Hlásenie podžupana o personálnych otázkach. Záležitosti dopravy, opravy po vojnou zničených cestách, justícia, obsadenie miesta notára v Čemernom atď.