Halálozás
Správa o tom, 30.08.1917 zomrel vo Vranove nad Topľou advokát Július Werner *** a oprava z č. 69/1917, kde bolo chybne uvedené meno- zomrel Július Soltész, obvodný notár v Ladmovciach (a nie Július Tóth)