Hirdetmény Gálszécs 1917, 8..8. - Gömöry, [Vilmos] 18??-19??; Bene, János 18??-19??
Oznam kráľovského okresného súdcu zo Sečoviec [Viliama] Gomöriho o tom, že sa uskutoční dopĺňanie do pozemkovej knihy obce Dvorianky. Dokumenty je potrebné dodať na okresný kráľovský súd do 1. októbra 1917 [Gömöry, p. Gömöri, Vilmos podľa "Magyarország Tiszti czím és névtára XXXVI. évfolyam. - 1917. - Budapest: Pesti Könyvnyomda, részvénytársaság, 1917. - S. 550.