Előléptetések
Správa o tom, že v rámci súdnictva minister spravodlivosti povýšikl pradacovníkov justície: Vojtech Kail sudca v Kráľovskom Chlmci, Vojtech Péterffy okresný sudca v Kráľovskom Chlmci, Dr. Alexander Stépán bol menovaný za prokurátora v Sátoraljaújhely, oskar Petrogalli bol menovaný sudcom Súdnej stolice v Sátoraljaújehly, Dr. Viliam Gömöry zo Sečoviec a františek Majos z Huemnného boli menovaní za sudcov a Tomáš Köröskényi, oreksný sudca vop Vranove nad Topľou bol menovaný do VII. platovej triedy