Zemplénvármegye augusztusban a közigazgatási bizottság ülése
Informácia o činnosti administratívnej komisie Zemplínskej župy. Personálne otázky - 30.08.1917 zomrel úradník Zemplínskej župy Pavol Horváth, daňový úradník Jozef Kemechey nastúpil do vojny. Dovolenky župných úradníkov (prehľady). Prejednali sa aj otázky daňové, dopravné, konfesijné a pod.