Kálnássy Nelly képkiállitása
Správa o tom, že maliarka usporiadala výstavu. Vernisáž sa uskutočnila v Sárospataku 30. septembra 1917. Patronát nad akciou prevzali Lajos Windischgrätz a grófka Ernőné Széchényi-Wolkenstein